Un guàrdia civil fora de servei rescata tres xiquets que s'ofegaven a la platja del Grau de Castelló

Una vegada fora de l'aigua l'agent presentava problemes respiratoris, per la qual cosa va haver de ser traslladat a l'Hospital General, on ha quedat ingressat, encara que la seua vida no corre perill

Imatge d'arxiu de les platja del Pinar del Grau de Castelló
Imatge d'arxiu de les platja del Pinar del Grau de Castelló / Patronat de Turisme de Castelló

Un guàrdia civil de 39 anys que es trobava fora de servei ha rescatat aquest diumenge a la vesprada tres xiquets que s'estaven ofegant en una platja del Grau de Castelló després de ser arrossegats pel corrent. A causa del fort vent i l'intens onatge, hi havia la bandera groga.

Un agent amb destinació en la caserna principal de la Guàrdia Civil de Borriana que es trobava en la zona amb la seua família va veure tres xiquets que no podien eixir de l'aigua i que estaven sent arrossegats pel corrent.

"Els xiquets estaven molt cansats i espantats, però l'agent, a pesar que la labor de salvament estava sent molt dificultosa per l'estat de la mar, va aconseguir transmetre'ls paraules de tranquil·litat mentre els portava cap a la zona de les roques i intentava l'extracció des d'allí", expliquen des de la Comandància.

Entre l'agent i dues persones més que també es van llançar a l'aigua per a ajudar van poder traure els xiquets i posar-los fora de perill.

Però l'agent estava exhaust per l'esforç realitzat i la gran quantitat d'aigua ingerida, ja no li quedaven forces per a eixir de l'aigua per ell mateix i va haver de ser auxiliat per una socorrista que el va traslladar en la moto d'aigua fins a la vora.

Una vegada fora de l'aigua el guàrdia civil presentava problemes respiratoris, i va atés pels serveis mèdics i traslladat a l'Hospital General de Castelló, on ha quedat ingressat, encara que la seua vida no corre perill.

També et pot interessar

stats