Un grup de set valencians, atrapats a l'Iran

La companyia aèria els ha impedit tornar a l'avió per por al coronavirus.

Un equip mèdic examina els passatgers de l’Iran a l’aeroport internacional de Bagdad, el 24 de febrer de 2020
Un equip mèdic examina els passatgers de l’Iran a l’aeroport internacional de Bagdad, el 24 de febrer de 2020 / Ahmed Jalil (Efe)

Un grup de set valencians que estava de viatge a Teheran (Iran), s'ha quedat bloquejat al país asiàtic perquè la companyia amb la qual viatjaven, Turkish Airlines, només accepta a bord passatgers turcs, per por al coronavirus. Amb ells es troben altres tres persones de nacionalitat espanyola.

El grup està ara a l'espera d'eixir del país en les pròximes hores via Doha (Qatar). Mentrestant, la delegació del govern d'Espanya ha informat que el Ministeri d'Afers Estrangers ha confirmat que l'ambaixada està en contacte amb ells i els ha oferit assistència consular. A més, asseguren que els han donat orientació "sobre les diferents alternatives per a eixir del país".

Actualment al país del Pròxim Orient s'han detectat 64 infectats pel Covid-19 i el govern iranià ha confirmat 12 morts, fet que el converteix en el segon estat amb major nombre de víctimes per aquest virus, després de la Xina.

També et pot interessar

stats