Un gran mocador verd pel dret a l'avortament segur, gratuït i accessible a la UE penja de la Ciutat de les Arts

L'acte reivindicatiu forma part de la iniciativa "La meua veu, la meua decisió"

El col·lectiu Violetas desplega un mocador verd per a reivindicar el dret a l'abortament segur, gratuït i accesible en la UE
Imatge del mocador que penja com a símbol reivindicatiu al pont de la Ciutat de les Arts i de les Ciències / À Punt Notícies
11 de maig 2024 - 19:44

El col·lectiu Violetes ha desplegat este dissabte un gran mocador verd de trenta metres quadrats al voltant de la Ciutat de les Arts i de les Ciències dins de la iniciativa ciutadana europea "La meua veu, la meua decisió," l'objectiu de la qual és garantir a totes les dones de la Unió Europea un avortament segur, gratuït i accessible.

És la segona acció que Violetes realitza esta setmana, després que el passat dimecres vestira les principals estàtues de protagonistes masculins de Madrid, també amb mocadors verds, símbol de la lluita internacional per l'avortament, han informat en un comunicat.

El col·lectiu ha iniciat una recollida de signatures per a recollir almenys un milió de suports, abans del 5 de juny. De moment han rebut el suport d'organitzacions i la ciutadania de huit països (Polònia, França, Àustria, Eslovènia, Croàcia, Irlanda i Finlàndia, a més d'Espanya).

També et pot interessar

stats