Un gat gegant en 3D als carrers de Tòquio

Una tanca publicitària fa aparéixer l'animal entre anunci i anunci dient "Nyannichiwa", una barreja d''hola' i 'meu' en japonés

Un gat gegant en 3D es mostra en una tanca publicitària de Tòquio / Reuters

Un gat gegant en 3D ha fet recuperar el somriure aquest dijous a japonesos i japoneses de l'àrea de Tòquio, després de conéixer la declaració de l'estat d'emergència per les autoritats japoneses, degut a l'evolució de la pandèmia, una mesura que ha afectat la celebració dels Jocs Olimpics.

El felí en resolució 4K es mostra d'hora en hora, en una enorme tanca publicitària ubicada al districte de Shinjuku, a Tòquio. Ho fa entre anunci i anunci i no en qualsevol lloc: ha triat un dels carrers més importants del centre comercial i administratiu de la ciutat.

Els transeünts no poden resistir la temptació de parar davant de la tanca i esperar fins a poder veure al gat perquè algú els ha dit que maula, es llepa les potes i diu "Nyannichiwa", una barreja d'hola i meu en japonés.

El gat té assegurat el seu públic. Al districte de Shinjuku s'ubica l'estació de trens més utilitzada del món i també el Tochō, l'edifici del govern municipal. A més de concentrar nombroses botigues d'electrònica, centres comercials com Odakyu, cinemes, restaurants i bars.

També et pot interessar

stats