Un foc a la cuina obliga a evacuar un hotel a Peníscola

Un centenar de persones han abandonat les habitacions mentre els bombers controlaven el foc.

VÍDEO | Un foc a la cuina obliga a evacuar un hotel a Peníscola

Sobresalt aquesta matinada en un hotel de Peníscola (Baix Maestrat) en declarar-se un incendi en la cuina. El foc ha obligat a evacuar per complet l’establiment situat a primera línia de platja, a l'avinguda de la Mar.

Un centenar de turistes i treballadors han abandonat les habitacions mentre els bombers controlaven el foc. Cap a les 4 de la matinada han tornat a l'hotel, sense que hi haja hagut cap ferit ni cap intoxicat per inhalació de fum.

Només rebre l'avís, el Consorci de Bombers de Castelló ha enviat dos dotacions del Baix Maestrat i quan hi han arribat la Guàrdia Civil i la policia local ja havien començat a desallotjar els turistes i el personal de l'hotel. En pocs minuts l'han evacuat per complet.

  

Una vegada localitzat l'incendi a la cuina, els bombers l'han controlat ràpidament. Aleshores, han començat a inspeccionar les habitacions i les diferents estances de l'hotel i han comprovat que hi havia més punts de foc. 

Quan s'han mesurat els gasos, s'ha comprovat que els paràmetres eren correctes i ja no hi havia cap perill, els turistes i treballadors han tornat a l'hotel.

També et pot interessar