Un fill de Juana Rivas relata diversos episodis de maltractament a Itàlia

Francesco Arcuri hauria arribat a maltractar el seu fill menut quan aquest tenia quatre anys.

Juana Rivas a les portes del jutjat penal 1 de Granada
Juana Rivas a les portes del jutjat penal 1 de Granada / Pepe Torres (Efe)

En meitat del procés que enfronta a Juana Rivas amb el seu exmarit, Francesco Arcuri, per la custòdia dels seus fills, un d'ells, el més major, ha declarat en una audiència al tribunal de Càller, que Arcuri hauria arribat a maltractar el seu fill menut quan aquest tenia quatre anys.

El xiquet de 12 anys ha testificat en el marc d'aquest procés civil que es va iniciar després que la mare fugira d'Itàlia fins a Espanya amb els seus fills i la justícia considerara que havia de tornar-los al pare, fet pel qual el judici està celebrant-se a Itàlia.

Durant vora dues hores, i sense que els progenitors o els seus advocats estigueren presents en la sala, el xiquet ha explicat presumptes episodis violents ocorreguts amb son pare, amb qui ell i el seu germà viuen des de l'agost de 2017 a Carlofonte. Entre d'altres, ha fet referència a un dels fets denunciats per Juana Rivas en què, suposadament, Arcuri hauria maltractat el seu fill menut.

Segons el seu testimoni, l'hematoma que presentava el seu germà, i pel qual sa mare va denunciar el pare, va ser conseqüència d'una reacció del pare que, enfadat, va llançar el menor contra els ferros del llit perquè no podia dormir, i després el va alçar i el va llançar contra una paret.

Com ha declarat la mare a l'eixida de la vista, confiant que la Justícia italiana li done la custòdia definitiva dels menors, té una “bona sensació de tranquil·litat" i, ha afegit, "anirem pas a pas, sempre amb la llei”.

També et pot interessar

stats