Un ferri encalla a Dénia

No s’ha produït cap dany personal i el passatge ha pogut ser evacuat.

VÍDEO | Un ferri encalla a Dénia

Un ferri ràpid de la companyia Baleària ha encallat aquest divendres a les 23.20 al port de Dénia. Cap passatger o tripulant ha patit danys personals. El vaixell, que venia de Palma via Eivissa, anava a atracar al port. Als 393 passatges els han evacuat amb les embarcacions de Salvament Marítim, la Guàrdia Civil del Mar i el remolcador de Baleària. A més, aquest matí Salvament Marítim està desplegant una barrera anticontaminació de manera preventiva.

Els 70 vehicles a bord de la nau encara no han pogut ser desembarcats. Baleària ha habilitar dos autobusos perquè els passatgers amb vehicle puguen anar a València i Alacant.

Una empresa de serveis subaquàtics avalua els danys registrats per a poder elaborar un pla de reflotament del vaixell i traslladar-lo al port, on es podrà procedir al desembarcament dels vehicles. 

La companyia reubicarà les persones que havien de viatjar aquest divendres i els pròxims dies en altres vaixells. Concretament, segons ha anunciat aquest dissabte a primera hora, el passatge afectat serà reubicat en els vaixells Cecilia Payne , Ramon Llull i Marie Curie. També ha donat el número de telèfon 865 608 423 per a rebre més informació. 

També et pot interessar

stats