Ferida greu una dona de 38 anys en l’incendi de la seua vivenda a Moncofa

El foc s'ha declarat a la quarta planta d'un edifici i els bombers treballen actualment en l'extinció

Els bombers treballen en l'extinció de l'habitatge a Moncofa
Els bombers treballen en l'extinció de l'habitatge a Moncofa / Consorci Provincial de Bombers de Castelló

Una dona de 38 anys ha resultat ferida aquest dijous amb cremades greus en l’incendi de la seua vivenda, a la quarta planta d'un edifici al carrer Isaac Peral de Moncofa (Plana Baixa), segons han informat des del servei d’Emergències de l'112. El CICU ha mobilitzat un helicòpter medicalitzat de la Generalitat i també ha enviat un servei vital bàsic i un SAMU. La ferida ha sigut atesa pels sanitaris i, després, traslladada en l'helicòpter a la unitat de cremats de l'Hospital La Fe de València.

Els efectius de bombers del Consorci Provincial de Bombers de Castelló es troben en aquests moments treballant en l’extinció de les flames i l'evacuació de l’habitatge. Per precaució, s'ha evacuat tot l'immoble.

Un ancià, ferit per l'explosió d’una bombona de butà a sa casa

D'altra banda, un home de 92 anys ha resultat ferit a la cara per cremades, també aquest dijous, a causa d’una explosió d’una bombona de gas butà al seu habitatge. L'explosió s'ha registrat al carrer Juan Ramón Jiménez d’Alacant.

Fins al lloc dels fets s’ha desplaçat una unitat del SAMU i de l'SVB. Posteriorment, el nonagenari ha sigut traslladat a l’Hospital de Sant Joan.

També et pot interessar

stats