Aparatós accident en un espectacle d'acrobàcies esglaia Canet d’en Berenguer

Un camió se n'ha eixit del recorregut i s'ha dirigit contra el públic, però el conductor ha evitat que el colpejara i tot ha quedat en un esglai

Aparatós accident a Canet d'en Berenguer / À Punt NTC

Un camió es disposava a fer una acrobàcia en un espectacle de conducció de precisió a Canet d’en Berenguer però, de sobte, un error mecànic ha fet que caiguera de la plataforma i es dirigira contra el públic. 

Afortunadament, la perícia del conductor especialista i les tanques de seguretat han evitat que el vehicle impactara contra el públic.

Fa més de vint anys que aquests especialistes de cinema i televisió fan aquest espectacle per Europa i no havien tingut mai un contratemps així, explica a À Punt NTC la gerent de l’espectacle Vanesa Ortacho, que agraeix el suport que han rebut de part del públic, passat el primer moment de pànic. “El públic ens ha donat molt de suport, perquè entenen que són escenes de risc”.

L’empresa compleix totes les mesures de seguretat però, malgrat que no cal perquè ja s’adapten a la normativa vigent, ara augmentaran la distància entre l’espectacle i el públic per a més seguretat. 

També et pot interessar

stats