Un dispositiu de 1.500 policies nacionals garantirà que el Nou d’Octubre “siga la festa de la concòrdia”

L'operatiu també treballarà en els dies previs a la jornada festiva, sobretot en els actes pirotècnics del 7 i 8 d'octubre

Junta de seguretat amb la delegada del govern i l'alcaldessa de València
Junta de seguretat amb la delegada del govern i l'alcaldessa de València / À Punt NTC

La delegada del govern a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, ha avançat que les forces i cossos de seguretat de l'Estat garantiran que el pròxim Nou d’Octubre siga "la festa de tots, la festa de la convivència i la concòrdia”.

Bernabé, que ha presidit al costat de l'alcaldessa de València, María José Catalá, la junta local de seguretat amb motiu del Dia de la Comunitat Valenciana, ha manifestat que més de 1.500 agents de la Policia Nacional garantiran la seguretat durant aquesta jornada. A aquests agents se sumaran els efectius de la Guàrdia Civil vinculats al control de la pólvora i el trànsit en els accessos a la ciutat.

“Un dispositiu de seguretat de màxim nivell amb unitats d'intervenció, policies de paisà, unitats canines i unitats de drons i antidrons amb el qual es garantirà la normalitat aquest dia”, ha destacat la delegada.

L'operatiu també treballarà en els dies previs a la jornada festiva, sobretot en els actes pirotècnics del 7 i el 8 d'octubre.

Finalment, Bernabé ha agraït “la total coordinació entre administracions” per a aquest desplegament.

També et pot interessar

stats