Dos conductors kamikazes provoquen un greu accident a València i peguen a fugir

Els autors, que circulaven en sentit contrari, han col·lidit contra un tercer conductor que ha resultat ferit i ha sigut traslladat a l’Hospital de la Fe

Imatge d'un dels vehicles després de l'accident a l'avinguda del Port / À Punt NTC

Dos vehicles que circulaven en sentit contrari han provocat un accident de trànsit aquest divendres a les 10:15 hores a l'encreuament del carrer Eivissa amb l'avinguda del Port de València. El conductor d'un tercer turisme, que circulava correctament, ha col·lidit frontalment contra un d’ells, ha patit ferides greus i ha hagut de ser traslladat a l'Hospital La Fe de València. 

La Policia Nacional ha detingut els autors, dos homes de 31 i 32 anys, per un delicte de conducció temerària i ara s’estan investigant els fets. Segons les primeres indagacions, al vehicle que ha provocat l'accident el perseguia un altre. Havien tingut un accident previ, no s'havien posat d'acord en el comunicat per a l'assegurança i han protagonitzat una persecució pels carrers del districte marítim.

En primer pla, el vehicle que presumptament ha causat l'accident i, de fons, el turisme blanc que ha rebut el colp
En primer pla, el vehicle que presumptament ha causat l'accident i, de fons, el turisme blanc que ha rebut el colp / À Punt NTC

A més, una persona que ha presenciat l’accident ha patit un atac d’ansietat i ha sigut atesa pels serveis d’ambulància al mateix lloc. “Han vingut tres cotxes de bombers, vint cotxes de policies i tres ambulàncies”, ha explicat Carlos Prieto, propietari d’un comerç de la zona on ha esdevingut l’accident. 

El veïnat que ha presenciat el fet ha explicat que a la persona del tercer vehicle, un cotxe blanc, l’han hagut de treure a través del maleter, ja que havia quedat atrapat entre la ferralla. "Han tardat molt de temps per a poder-ho fer”, assegura María José Buch, veïna de l’avinguda del Port. La Policia Nacional confirma que la persona està estable i conscient.

També et pot interessar

stats