Cremen dos cotxes en un accident de trànsit en l'accés a València per la CV-35

Dues hores després de l'accident, el foc ha quedat extingit i la circulació, restablida. A hores d'ara, s'ha desfet l'embós causat per l'accident

Un cotxe cremant-se en plena autovia CV-35, aquest divendres
Un cotxe s'incendia en plena autovia CV-35 aquest divendres / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
08 d'abril 2022 - 15:07 Actualitzat: 08 d'abril 2022 - 18:47

Dos cotxes s'han incendiat de sobte aquest divendres a l'autovia CV-35, en sentit a València, a escassos quilòmetres de l'accés a la capital. L'accident s'ha generat pel xoc entre dos turismes i una motocicleta, segons ha informat la Policia Local. El motorista ha quedat ferit lleu.

L'incident ha deixat una imatge cridanera dels cotxes transformats en una autèntica bola de foc en plena carretera, davant de la mirada atònita de la resta de conductors. L'accident ha generat llargues retencions a la zona.

No hi ha hagut ferits ni ha calgut rescatar cap ocupant dels automòbils, informen el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) i el Consorci Provincial de Bombers de València.

Una dotació del parc de bombers de Burjassot ja ha extingit el foc i, dues hores després de l'accident, el carril dret de la CV-35 l'han reobert al trànsit després de retirar els turismes incendiats. L'embós generat per l'accident, que era de diversos quilòmetres, ha acabat al voltant de les 17:20 hores.

Efectius del Consorci Provincial de Bombers de València treballen en l'extinció del foc
Efectius del Consorci Provincial de Bombers de València treballen en l'extinció del foc / À Punt NTC
Efectius del Consorci Provincial de Bombers de València treballen en l'extinció de l'incendi
Efectius del Consorci Provincial de Bombers de València treballen en l'extinció de l'incendi / À Punt NTC

També et pot interessar

stats