Un cotxe que circulava en sentit contrari causa dos morts en un accident de trànsit a Picassent

Els conductors dels vehicles, de 56 i 46 anys, han perdut la vida quan un dels cotxes ha ocupat el carril contrari.

Imatge d'arxiu d'un accident de trànsit ocorregut a la Ribera Alta
Imatge d'arxiu d'un accident de trànsit ocorregut a la Ribera Alta / Consorci de Bombers

Un cotxe que circulava en direcció contrària ha provocat un accident aquesta nit, en què han mort dos homes, els conductors dels dos turismes. El xoc mortal ha ocorregut a l’autovia A-7, a l’altura de Picassent (Horta). Les víctimes, de 56 i 48 anys, han mort després de xocar els cotxes en la via de sentit Tarragona, segons han informat fonts del Centre de Gestió de Trànsit.

Sembla que un dels vehicles ha envaït el carril contrari per causes que encara s'investiguen i ha impactat contra l'altre. El xoc ha provocat la mort dels dos conductors que circulaven per l'autovia.

Les víctimes van quedar atrapades a l'interior dels respectius vehicles i van ser excarcerades per les dotacions de bombers de Silla, Catarroja i Torrent, que s'hi van desplaçar a atendre’ls.

Es dona la circumstància que al conductor que circulava en direcció contrària per l’A-7 el sorprengueren conduint sense carnet, tan sols unes hores abans de causar presumptament el xoc que ha matat un altre conductor. A més, també va donar positiu en la prova d’alcoholèmia, segons han informat fonts de la Guàrdia Civil.

Fins i tot, les mateixes fonts han concretat que el conductor estava pendent de la celebració d’un judici ràpid perquè se li havien obert diligències prèvies al jutjat per aquest assumpte.

També et pot interessar

stats