Un conductor kamikaze xoca contra quatre vehicles i intenta atropellar un policia a València

Dins d'un dels cotxes hi havia una dona embarassada, que va haver de ser traslladada a l'hospital.

La Policia Nacional va detindre un home després de posar en risc la seguretat viària
La Policia Nacional va detindre un home després de posar en risc la seguretat viària / Europa Press.

La Policia Nacional ha detingut a València un home de 33 anys per conduir en sentit contrari, a gran velocitat i botant-se semàfors per diversos carrers de la ciutat fins que va xocar amb altres vehicles. Un d'ells estava ocupat per una dona embarassada, que va ser traslladada urgentment a l'hospital.

Segons ha informat el cos policial en un comunicat, els fets es van produir dilluns a la nit, quan els agents feien labors de prevenció pel districte marítim. Van observar com un cotxe eixia del carrer Moraira per damunt de la vorera, en direcció contrària i a gran velocitat, i va obligar diversos vehicles a frenar per tal de no ser envestits.

En la rotonda de l'avinguda de les Moreres, el conductor va detenir el seu cotxe però, en el moment en què els agents van baixar del vehicle policial, va emprendre la fugida, accelerant cap a un dels policies, que va haver d'apartar-se per a no ser atropellat. Finalment, el kamikaze va xocar contra quatre vehicles que estaven detinguts en un semàfor al carrer Eduardo Primo Yúfera, on va ser detingut per delictes contra la seguretat viària, danys i atemptat contra agent de l'autoritat.

També et pot interessar

stats