Un conductor que fugia de la Guàrdia Civil atropella de mort un ciclista de 27 anys a Almassora

La bicicleta i el cotxe circulaven en sentit contrari en el moment de l'accident. Després, el conductor ha abandonat el cotxe, ha fugit i encara no ha sigut detingut

WhatsApp Image 2023 05 03 at 16.19.22
La bicicleta accidentada, aquest dimecres / À Punt NTC

Un jove de 27 anys ha mort a Almassora després que l'han atropellat quan circulava amb bicicleta per un vehicle que també circulava en sentit contrari quan fugia de la Guàrdia Civil. Després d'ocórrer el succés, el conductor ha abandonat el cotxe i ha fugit.

L'accident ha ocorregut al carrer Barcelona d'Almassora, segons han informat fonts municipals, que han afegit que tots dos vehicles, bicicleta i cotxe, circulaven en sentit contrari quan el conductor ha atropellat el ciclista i li ha causat unes lesions que li han provocat la mort. El jove mort era veí d'Almassora.

L'estat de la bicicleta, després de l'accident
L'estat de la bicicleta, després de l'accident / À Punt NTC

El conductor del turisme, un veí de Vila-real de 32 anys i titular del turisme Opel Astra implicat en el sinistre, venia fugint de la Guàrdia Civil des de Castelló i després d'ocórrer el succés ha abandonat el cotxe i ha fugit.

El vehicle ha sigut localitzat pels agents que investiguen el cas, en el qual col·laboren la Guàrdia Civil i la Policia Local d'Almassora, encara que el presumpte autor de l'atropellament encara no ha sigut detingut.

Des de la Guàrdia Civil estan analitzant informació en relació amb el succés i el perquè de la fugida de l'home d'un cotxe de la Benemèrita.

També et pot interessar

stats