Un conductor ebri envaeix la terrassa d'un restaurant a Alboraia i causa quatre ferits

Preocupa l'estat d'una dona que està ferida greu. Les altres tres persones, dos d'elles menors d'edat, tenen ferides lleus

WhatsApp Image 2023 12 16 at 00.48.11
Un conductor ebri envaeix una terrassa d'Alboraia i fereix quatre persones / Consorci de Bombers de València

Una dona ha resultat ferida greu, tot i que en principi no es tem per la seua vida, i altres tres persones lleus -dues d'elles menors de 12 anys- després que aquest divendres a la nit, un cotxe envaïra la terrassa en la qual es trobaven en el municipi d'Alboraia (Horta Nord). El conductor ha donat positiu en el test d'alcoholèmia i drogues, i anava a més velocitat de la permesa.  

Segons ha informat la Guàrdia Civil, l'home ha tingut un accident de circulació, presumptament per excés de velocitat, contra un vehicle que estava aparcat i s'ha projectat contra la terrassa, situada al carrer Miquel Monzó.

A conseqüència del sinistre, una dona ha resultat ferida greu, inicialment sense risc vital, i altres tres persones, dues d'elles menors tenen ferides lleus. Les quatre persones ferides han rebut les primeres atencions mèdiques en el lloc del succés i han sigut traslladades a un centre hospitalari de València.

El conductor del vehicle ha sigut detingut i ha donat positiu en el test d'alcoholèmia. El resultat de la prova de detecció de drogues també ha sigut positiu.

La recerca dels fets la instrueix la Policia local d'Alboraia, segons han indicat les mateixes fonts.

També et pot interessar

stats