Un conductor de 76 anys en direcció contrària causa un accident múltiple a l'A-7

L'home, que ha hagut de ser excarcerat del seu vehicle pels bombers, ha ingressat a La Fe, mentre un segon ferit, de 41 anys, ha sigut derivat amb policontusions a l'hospital de la Ribera

Imatge del camió de bombers del Consorci de València
Un camió de bombers del Consorci de València / Consorci Provincial de Bombers de València

Els bombers del Consorci de València han excarcerat un conductor de 76 anys que s'ha vist implicat en una col·lisió múltiple a l’A-7 a Benifaió (Ribera Alta), que presumptament ha provocat ell mateix circulant en direcció contrària. 

L'home ha rebut assistència per efectius sanitaris del SAMU, que després d'estabilitzar-li les constants vitals l'han traslladat a l'hospital La Fe de València. Un segon home, de 41 anys, ha sigut atés per policontusions abans de ser derivat amb una ambulància de Suport Vital Bàsic a l'Hospital de la Ribera.

L'accident ha tingut lloc vora les 11:00 hores, segons detalla el Consorci de Bombers, que indica que el conductor ferit "hauria accedit a la carretera en direcció contrària". En l'operatiu han participat efectius de bombers de les dotacions d'Alzira, Silla i Torrent.

Cinc morts en un altre accident en direcció contrària a l'autovia

A primers d'any, en la mateixa autovia, un altre conductor d'avançada edat va causar l'accident més greu de 2022 quan circulava en direcció contrària. Cinc persones van perdre la vida en una col·lisió múltiple, que es va produir en el tram de Rotglà i Corbera. L'home, de 87 anys, va d'enganyar-se en la incorporació a l'autovia pel desviament a Canals.

També et pot interessar

stats