Un conductor cau dins d'una font a Alacant i el detenen per triplicar la taxa d'alcoholèmia

La policia local posa a disposició judicial el jove de 27 anys per un delicte contra la seguretat viària.

VÍDEO | Un conductor cau dins d\'una font a Alacant i el detenen per triplicar la taxa d\'alcoholèmia

La policia local d'Alacant ha detingut un conductor de 27 anys que triplicava la taxa d'alcoholèmia i que s'ha estavellat contra la font de la rotonda de l'avinguda de Dénia, a l'altura del col·legi dels Jesuïtes. S'ha posat en marxa un dispositiu per a traure el vehicle de dins de l'aigua col·locant una rampa. 

En l'accident, a les 06.30 hores, el conductor i l'acompanyant han resultat il·lesos. La Unitat d'Atestats ha instruït diligències i ha posat a disposicó judicial el conductor per un delicte contra la seguretat viària, ja que triplicava la taxa d'alcoholèmia.

Aquest cap de setmana, la Unitat d'Atestats de la policia local i el Grup Operatiu d'Intervenció Ràpida (GOIR) de la policia local d'Alacant han intensificat els controls d'alcoholèmia i substàncies estupefaents a les entrades i eixides a la ciutat i a les platges. Gràcies als controls, s'han immobilitzat els vehicles de quatre persones que donaren positiu en alcohol i drogues. A totes quatre les han posades a disposició judicial per un presumpte delicte contra la seguretat viària.

El regidor de Seguretat, José Ramón González, ha fet una crida per evitar el consum i ha animat a utilitzar el transport públic, ja que aquest estiu s'ha reforçat el servei nocturn d'autobusos i tramvia.

També et pot interessar

stats