Un col·legi privat d'Orba desaconsella la vacunació dels xiquets

El centre assegura als pares dels alumnes que “molts xiquets han patit lesions greus per la vacuna”

Imatge de l'edifici de col·legi privat Ull d'Aigua d'Orba
Imatge de l'edifici del col·legi privat Ojo de Agua, d'Orba / Col·legi Ojo de Agua
17 de desembre 2021 - 18:57

El col·legi privat Ojo de Agua, ubicat a la localitat d’Orba (Marina Alta), ha publicat aquest dilluns en la seua pàgina web un article amb el lema "No arrisques la salut del teu fill", on anima els pares a "meditar bé" la decisió de vacunar els menors. Segons una il·lustració que adjunta al text, "no s'ha registrat cap xiquet sa mort per covid, però molts han patit lesions greus per la vacuna".

El centre ha assegurat en el missatge que donen "la informació més rigorosa" i que la població de 0 a 19 anys “té entre 37 i 518 vegades més risc de mort amb la vacuna que amb la covid”.

En el web expliquen als pares dels xiquets que "no hi ha obligació, ni tan sols recomanació", de vacunar els escolars, al mateix temps que adhereixen un consentiment informat per a rebutjar la vacuna, que és "el consentiment informat que haurien d'haver-te oferit", afirmen.

Preguntada per aquesta publicació durant una roda de premsa, la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha explicat que “la Conselleria no pot obrir la via administrativa”, ja que el col·legi no està dins del sistema públic. En tot cas, ha comentat: "Què vol que li diga?, per això jo crec que l'escola pública és la millor opció" i ha afegit que no s’ha d’experimentar amb els xiquets i xiquetes. 

També et pot interessar

stats