Un centre de menors d'Alacant registra un brot de Covid que suma ja 14 afectats

El centre es troba confinat, amb suspensió cautelar de visites i de qualsevol mena d'eixides, excepte causa de força major

Test PCR en un laboratori
Test PCR en un laboratori / Reuters

El centre de menors de compliment de mesures judicials Els Reiets d'Alacant ha registrat un brot de Covid-19 que afecta onze joves i tres treballadors, segons ha informat aquest dimarts en un comunicat CCOO. Es tracta del tercer brot que pateix el centre "en un breu espai de temps", segons les mateixes fonts.

El sindicat ha indicat que actualment hi ha 50 joves atesos per una plantilla de més de 135 treballadors i treballadores en un centre que es troba confinat, amb suspensió cautelar de visites i de qualsevol mena d'eixides, excepte causa de força major.

Segons CCOO, hi ha un "gran malestar" de la plantilla, que denuncia que "la majoria" segueix sense vacunar-se de la primera dosi. "L'administració no dona una resposta satisfactòria i aconsella esperar que els toque per la franja edat. Els treballadors no volen esperar més perquè segueixen els brots i continuen sumant-se els casos de positius", denuncia el col·lectiu. Per això, sol·licita a l'administració que "actue amb celeritat" pel fet que els treballadors tracten amb joves vulnerables "que fa mesos que havien d'haver sigut vacunats segons els protocols sanitaris de la Comunitat Valenciana".

"Necessitem una resposta urgent perquè els treballadors volen iniciar les mobilitzacions per aquesta injusta situació que posa en perill la salut dels menors i els treballadors", conclou.

També et pot interessar

stats