Un centenar de persones es concentren a Castelló de la Plana per a denunciar la violència masclista

La convocatòria es fa després que este dissabte hagen assassinat quatre dones i dos xiquets per la violència masclista al conjunt de l'estat espanyol

Manifestació en contra de la violència masclista a Castelló de la Plana
Manifestació en contra de la violència masclista a Castelló de la Plana / À Punt NTC

Vora cent persones s'han concentrat este diumenge a les 18 hores a la porta de l'Ajuntament de Castelló de la Plana per a denunciar la violència masclista i reivindicar els drets de les dones.

La concentració, organitzada per la Coordinadora Feminista de Castelló, s'ha convocat després d'un cap de setmana especialment tràgic a l'estat espanyol, amb tres crims masclistes que han posat fi a la vida de quatre dones i dos xiquets a Las Pedroñeras (Conca), Zafarraya (Granada) i Fuengirola (Màlaga).

Mariví Garrido, portaveu de la Coordinadora Feminista de Castelló, ha denunciat que "el discurs que s'està fent, negant la violència masclista, fa que tornem a eixos models de patriarcat més durs que teníem abans". Garrido ha assegurat que és molt perillós reproduir eixe discurs i que des de la coordinadora continuaran "donant batalla".

"És greu que es negue la violència masclista i més quan estan assassinant-nos de sis en sis", ha expressat Mari Carmen Díaz, membre de la Coordinadora Feminista de Castelló. "No podem permetre que a les dones ens assassinen com ens estan assassinant, simplement pel fet de ser dones, de voler manar sobre nosaltres fins al punt de llevar-nos la vida".

També et pot interessar

stats