Un centenar de persones busquen un veí de Gata de Gorgos de qui no se sap res des de dimarts

Miguel Ángel Gilabert, de 51 anys, va eixir de sa casa de bon matí per a buscar esclata-sangs i no ha tornat.

El desaparegut és un home molt conegut al poble, té problemes de mobilitat i sospiten que podria haver caigut
El desaparegut és un home molt conegut al poble, té problemes de mobilitat i sospiten que podria haver caigut / À Punt NTC
12 de desembre 2019 - 11:55

A Gata de Gorgos, a la Marina Alta, més d'un centenar de persones busquen un veí de la localitat de qui no se sap res des de dimarts. Es tracta de Miguel Ángel Gilabert García, de 51 anys, que va eixir de sa casa de bon matí per a buscar esclata-sangs i no ha tornat.

El desaparegut és un home molt conegut al poble, té problemes de mobilitat i sospiten que podria haver caigut. Quan va eixir de casa portava botes de color marró, vaquers i jaqueta obscura amb ratlles grogues. La Guàrdia Civil ha demanat la màxima col·laboració ciutadana per tal de localitzar-lo. 

Des de les 8 del matí es fan batudes per la zona del Serrellar, prop de la Font de la Mata, ajudats des de terra per efectius del parc de bombers de Dénia, segons ha confirmat a la ràdio d'À Punt l'alcalde de Gata, Josep Francesc Signes.

Protecció Civil de Benissa ha demanat el veïnat de Gata que vulguen participar en la recerca que es presenten al lloc de comandament avançat que s'hi ha instal·lat i que porten aigua i un telèfon per a estar localitzats en tot moment.

També se l'ha buscat des de l'aire i dimecres un helicòpter del grup de rescat dels bombers d'Alacant va recórrer una àmplia zona muntanyosa. A més, participa també un dron equipat amb càmera tèrmica.

També et pot interessar

stats