Un centenar de menors, alguns armats amb navalles, queden per a barallar-se a l'Eliana

Una operació conjunta de la Guàrdia Civil, la Policia Nacional i la Local va avortar la brega multitudinària.

Parada de metro on s'han realitzat les identificacions
Parada de metro on s'han realitzat les identificacions / Ajuntament de l'Eliana

Més d'un centenar de menors es van citar aquest divendres a través de les xarxes socials a l'Eliana (Camp de Túria) per a barallar-se en un parc de la localitat. Una operació conjunta de la Guàrdia Civil, la Policia Nacional i la Local va avortar la brega multitudinària, convocada una setmana més tard que una altra quedada de les mateixes característiques organitzada a Paterna.

Fonts de la Policia Local de l'Eliana han informat À Punt Notícies que la majoria de les persones identificades eren xics menors d'edat i que alguns d'ells portaven navalles. Un dispositiu reforçat d'agents, la totalitat de la plantilla municipal i també membres de la Benemèrita i de la Policia Nacional, van desplegar-se a les parades de metro i van impedir que es repetiren les imatges de baralles entre menors que circulen tant a Instagram com a TikTok.

Els joves, que s'havien citat a les 18:30 hores, van abandonar la localitat a poc a poc i a les 20:30 l'operació ja s'havia donat per acabada.

El cos policial de l'Eliana ha demanat a la ciutadania que si s'assabenta d'una quedada multitudinària amb l'objectiu de barallar-se, ho comunique immediatament per a activar el protocol necessari i evitar que aquesta es produïsca.

També et pot interessar

stats