Un centenar d'empreses ofereixen 800 llocs de treball en una fira d'ocupació a València

A més, experts i consultors impartiran ponències i tallers al miler de persones que n'han confirmat l'assistència.

VÍDEO | Un centenar d\'empreses ofereixen 800 llocs de treball en una fira d\'ocupació a València

Més d'un miler de persones i un centenar d'empreses, que ofereixen 800 llocs de treball, han confirmat la seua participació en la Fira d'Ocupació, que té lloc aquest dimarts en el Complex Esportiu i Cultural La Petxina de València.

Aquest certamen, iniciativa de la Diputació i Cambra València, consta d'un programa de ponències i tallers, així com al voltant de 1.100 entrevistes de treball per a processos de selecció. Experts i consultors impartiran tallers pràctics sobre mitjans per a trobar treball, com afrontar les entrevistes, com crear una marca personal o quin tipus de competències digitals busquen les empreses.

La Fira de l'Ocupació, que serà inaugurada pel president de la Diputació de València, Toni Gaspar, el president de Cambra València, José Vicente Morata, i la tinent d'alcalde en funcions, Sandra Gómez, té com a objectiu activar i incentivar la creació d'ocupació i convertir-se en punt de trobada entre el teixit empresarial local i les persones desocupades, especialment, els joves inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

També et pot interessar

stats