Un camioner mor en tractar d'esquivar un vehicle a l'A-31 a Alacant

El cotxe circulava en direcció contrària i el conductor del camió, de 43 anys, ha bolcat en intentar evitar la col·lisió

Els bombers excarceren de la cabina del camió de la UTE el cos del conductor
Els bombers excarceren de la cabina del camió d'UTE el cos del conductor / Ajuntament d'Alacant

Un camioner de 43 anys ha mort aquesta matinada en l'A-31 en el terme d'Alacant en bolcar el seu vehicle quan ha donat una volantada per a esquivar un cotxe que, després de perdre el control, ha travessat la mitjana i circulava en direcció contrària.

Segons ha informat la Direcció General de Trànsit, el succés s'ha produït passats cinc minuts d'aquesta mitjanit al punt quilomètric 231 de la via i el conductor del turisme, un home de 51 anys, ha resultat ferit greu i es troba ingressat en un centre hospitalari.

L'Ajuntament d'Alacant ha informat que els bombers han hagut de realitzar maniobres, que han durat una hora aproximadament, per a extraure el cos del conductor de l'interior del camió. La Policia Local i la Guàrdia Civil han coordinat l'emergència i ha sigut necessari tallar l'autovia. Fins al lloc del succés s'han desplaçat cinc dotacions de bombers de l'Speis i del Consorci Provincial, tres dotacions de la Guàrdia Civil i dues de la Policia Local d'Alacant, que ha col·laborat en tasques de regulació del trànsit, mentre catorze bombers rescataven el conductor del camió i s'atenia el conductor ferit del turisme.

L'accident s'ha produït a prop del Rebolledo i, segons han indicat les fonts, la Guàrdia Civil investiga el sinistre. Per la seua part, des de l'Ajuntament d'Alacant han mostrat el seu condol i han lamentat profundament l'accident i la defunció del treballador d'UTE.

També et pot interessar

stats