Un camioner, detingut dos vegades el mateix dia en l'AP-7 per sextuplicar la taxa d'alcohol

La Guàrdia Civil el va agafar a Oriola per primera vegada i li va immobilitzar el vehicle, però ell va continuar circulant quan se n'anaren els agents fins que tornaren a interceptar-lo a Elx

Agent de trànsit de la Guàrdia Civil, en una imatge d'arxiu
Agent de trànsit de la Guàrdia Civil, en una imatge d'arxiu / Europa Press

Agents de trànsit de la Guàrdia Civil d'Alacant han detingut el conductor d'un camió per presumptament sextuplicar la taxa d'alcohol permesa i tornar a reincidir hores després. Quan l'agafaren en un primer moment, el denunciaren i li immobilitzaren el vehicle, però quan els efectius policials se n'anaren, el camioner va continuar circulant per l'AP-7 i una altra patrulla va tornar a interceptar-lo de nou quan a penes havien passat quatre hores. Esta vegada multiplicava per quatre la ingesta legal d'alcohol. L'arrestat té 36 anys i se'l considera presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària, així com d'un tercer de desobediència greu.

Els fets ocorregueren el 9 d'abril, segons ha informat en un comunicat l'institut armat este divendres. Cap a les 9:45 hores un dispositiu de la Guàrdia Civil feia un control de transport en l'autovia AP-7 a l'altura d'Oriola quan localitzaren un camió amb semiremolc. Els agents li donaren l'alto i, quan inspeccionaren el vehicle, van detectar "certs símptomes" en el conductor que els van fer sospitar. Una prova d'alcoholèmia va revelar que sextuplicava la taxa permesa, i per això l'home va quedar investigat per un delicte contra la seguretat viària, ja que conduïa en estat d'ebrietat. Per estos mateixos fets, els agents van immobilitzar el camió en el lloc.

Més tard, a les 12:40, la Guàrdia Civil va comprovar que el vehicle bloquejat havia continuat el viatge sense permís. Els agents van començar una cerca i van trobar el tràiler en la mateixa A-7, però a l'altura d'Elx. Els agents comprovaren que qui estava al volant era el mateix conductor denunciat abans i per això el detingueren com a responsable de dos delictes contra la seguretat viària i un tercer de desobediència greu per trencar l'ordre de la immobilització. L'arrestat ha passat ja a disposició judicial.

També et pot interessar

stats