Un camioner d’Almoradí mor per l’impacte d’una tapa de clavegueram llançada des d’un pont a Bèlgica

La Fiscalia belga investiga els fets com a homicidi i les forces de l'orde del pais han detingut cinc persones, dos d'ells menors, en el marc de la investigació

Estat en el qual va quedar el camió de transports Castillo Trans després de l'impacte de la tapa de clavegueram
Estat en el qual va quedar el camió de transports Castillo Trans després de l'impacte de la tapa de clavegueram / RTL Bèlgica

Un camioner d'Almoradí (Baix Segura) ha mort a Bèlgica este dissabte després de rebre l'impacte d'una tapa de clavegueram que s'havia llançat des d'un pont, segons ha informat l'empresa de transports Castillo Trans. La dona estava amb el conductor en el moment de l'accident i s'està recuperant.

Les forces de l'orde belgues ha detingut cinc persones, dos d'ells menors, en el marc de la investigació per la mort del camioner d'Almoradí. El xofer, de cinquanta anys, viatjava en direcció cap a França per la carretera E-42 a la província de Lieja, al sud-est de Bèlgica, quan es va produir el fatal incident, que la Fiscalia tracta com a assassinat. La tapa de l'embornal, de vint quilos, va travessar el parabrisa i el conductor va morir en l'acte, però no l’esposa, que dormia al seu costat, la qual no va resultar ferida i va aconseguir agafar el control del vehicle estirant del fre de mà.

La Fiscalia belga investiga els fets i ha obert una causa per homicidi, ha explicat la mateixa companyia en un comunicat en el qual expressa el dol per la pèrdua del company.

L'empresa, que ha lamentat en un comunicat la mort del treballador, ha posat "tots els mitjans" per a localitzar les persones responsables de la mort i que així, posteriorment, la família de la víctima tinga les eines necessàries perquè es faça justícia.

En esta línia, la Confederació Espanyola de Transport de Mercaderies (CETM) ha manifestat la "commoció i profund pesar" després de conéixer la defunció del conductor professional.

També et pot interessar

stats