L’incendi d’un camió de gasoil a l’A-23 provoca el confinament preventiu del veïnat de Soneja

Les flames han afectat la cabina del camió i zona forestal, però el conductor està fora de perill

Imatges de l'incendi del camió bolcat prop de Cullera
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
17 de novembre 2021 - 17:13 Actualitzat: 17 de novembre 2021 - 21:32

Un camió que transportava 33.000 litres de combustible ha bolcat aquest dimecres a la vesprada mentre circulava per l’A-23, a l’altura de Sot de Ferrer (Alt Palància), i ha provocat un incendi que ha afectat la totalitat del vehicle, segons han confirmat els serveis d’emergències a través del seu compte de Twitter.

Fins al punt de l’accident s’han mobilitzat tres unitats del Consorci Provincial de Bombers de Castelló, des dels parcs de l’Alt Palància i de la Plana Baixa, a més d'un camió cisterna de 35.000 litres de capacitat, una unitat de risc químic i una unitat aèria. També hi han assistit agents de la Guàrdia Civil i una unitat del SAMU, l'equip mèdic del qual ha assistit el conductor del camió, un home de 60 anys que presentava ferides lleus als braços. Després de l'assistència, han traslladat el ferit a l'Hospital de Sagunt, en l'ambulància de Suport Vital Avançat.

A més, s'han enviat tres unitats de bombers forestals per a apagar les flames, que han afectat la vegetació de l'àrea.

Durant la vesprada, la circulació s'ha tallat en els dos sentits a l'altura de Soneja, fet que ha generat llargues cues de retencions a l'autovia Mudèjar en direcció a Saragossa. Els serveis d'emergències han demanat que no s'acoste ningú a l'incendi per camins o pistes pròximes.

Llarga cua de cotxes retinguts a causa de l'incendi del camió, que ha obligat a tallar al trànsit la carretera
Llarga cua de cotxes retinguts a causa de l'incendi del camió, que ha obligat a tallar al trànsit la carretera / À Punt Notícies

Per la seua part, el servei d'emergències 112 ha comunicat a través del seu compte de Twitter que s'ha sol·licitat a l'alcalde de Soneja que els veïns es confinen a casa, amb les finestres tancades, per la possible afectació per fum.

Finalment, a les 20:00 hores el Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha donat per extingit l'incendi, tot i que un equip de bombers s'ha mantingut a la zona refredant l'estructura del camió fins que es retiren les restes de la carretera.

Un equip de bombers refreda l'estructura del camió una vegada extingit l'incendi
Un equip de bombers refreda l'estructura del camió una vegada extingit l'incendi / Consorci Provincial de Bombers de Castelló

També et pot interessar

stats