Retiren un camió bolcat a l'A-7 que ha provocat 10 quilòmetres de retencions

El sinistre, que no ha tingut víctimes mortals, ha obligat a tallar el carril esquerre i el central en direcció a Alacant durant pràcticament tota la jornada

Imatges de les retencions a l'A7 per un camió bolcat / À Punt NTC

La circulació en l'autovia A-7 a Montcada (l'Horta Nord), blocada durant la major part de la jornada a causa de la bolcada d'un camió, ha retornat poc a poc a la normalitat una vegada s'ha retirat el vehicle pesant.

Així ho ha indicat la Direcció General Trànsit, que ha assenyalat que hi ha trànsit dens però no s'estan produint retencions. El sinistre, que no ha tingut víctimes mortals, ha obligat a tallar pràcticamen tot el dia el carril esquerre i el central, i ha provocat fins a 10 quilòmetres de retencions entre les localitats valencianes de la Canyada i Sant Isidre de Benaixeve, segons ha informat a À Punt el Centre de Gestió de Trànsit de València. 

Degut a "l'efecte tafaner", segons ha dit la pròpia DGT, n'hi ha hagut retencions en el sentit contrari, direcció a Castelló.

Més d'un milió i mig de desplaçaments

A causa del festiu nacional del 15 d'agost, aquest cap de setmana es produirà un gran moviment de vehicles a les carreteres espanyoles. Als desplaçaments d'eixida i retorn pel canvi de quinzena s'uniran els trajectes de curt recorregut a llocs en els quals se celebren festes populars, en poblacions del litoral i platges o zones de segona residència.

La Direcció General de Trànsit preveu 1.540.000 desplaçaments en les carreteres valencianes entre les 15:00 hores d'aquest divendres i la mitjanit de dilluns que ve. Aquesta xifra suposa el 22% del total dels 7.070.000 moviments que s'esperen en tot Espanya. Són un 2,19% més que l'any passat, segons la delegació del govern.

També et pot interessar

stats