La dona colpejada per un bou a Almàssera continua ingressada amb pronòstic reservat

L'animal va fugir aquest dissabte de vesprada després de trencar una de les barreres d'un recorregut de bous al carrer, a la població veïna de Tavernes Blanques

Bou que s'ha escapat a Almàssera / @SerHolguin
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
15 de juliol 2023 - 20:33 Actualitzat: 16 de juliol 2023 - 11:31

Un bou va escapar aquest dissabte de vesprada d'un dels festejos taurins de Tavernes Blanques (Horta Nord) i va colpejar i ferir una dona de 74 anys a la localitat veïna d'Almàssera. La víctima, que va ser traslladada immediatament a l'hospital, es trobava en "estat crític", segons informaven fonts de la Guàrdia Civil.

L'animal es va escapar després de trencar una tanca del recorregut d'un acte de bous al carrer. El bou va recórrer la carretera de Barcelona i va entrar al poble del costat, Almàssera, on va causar danys en diversos vehicles i va ferir la dona, que va ser traslladada a l'Hospital Clínic de València.

Finalment, agents de la Guàrdia Civil i la Policia Local van capturar el bou amb la col·laboració de diversos ramaders. Posteriorment, van portar amb camió l'animal de nou a Tavernes Blanques.

Prèviament, l'Ajuntament d'Almàssera havia fet un ban en què advertia els habitants de la localitat que no isqueren de casa per motius de seguretat.

També et pot interessar

stats