Dos avions de Bucarest a Castelló de la Plana i Alacant s'enlairen i deixen 40 persones a terra

Els passatgers afectats apunten com a causes l'overbooking o la falta de personal per a gestionar les facturacions

Els passatgers que han aconseguit embarcar, a l'arribada a l'aeroport de Castelló de la Plana / À Punt NTC

Aquest diumenge de matí, dos vols que eixien de Bucarest en direcció a Castelló de la Plana i Alacant operats per la companyia WizzAir han deixat unes 40 persones a Romania. Segons ha pogut saber À Punt Notícies, l'avió que anava cap a la Plana ha eixit amb una hora de retard, però tot i això molts passatgers no han arribat a temps. Els usuaris indiquen que el problema es deu al fet que el poc personal de l'aeroport no podia fer front a tots els viatgers que necessitaven facturar.

Fonts de l'aeroport de Castelló expliquen que la previsió del vol era de 140 o 145 passatgers i n'han arribat 132, per tant, tot apunta que alguns dels viatgers que anaven cap a Alacant també s'han quedat a terra. Mentrestant, altres usuaris parlen d'overbooking, és a dir, la venda de més bitllets dels que es podien oferir, o de la falta de les dades sanitàries.

La situació a l'aeroport de Bucarest és caòtica en aquests moments. Un home diabètic s'ha desmaiat i hi ha xiquets dormint a terra. També hi ha hagut famílies amb xiquets que han quedat separades, com és el cas d'un passatger que ha explicat que la dona i el fill no han pogut pujar a l'avió amb ell i a hores d'ara no troben la manera de tornar a Espanya.

Per als que s'hi han quedat, l'aerolínia Wizz Air, ofereix un vol per a dimecres o dijous per 38 euros més. Alguns no poden esperar tant, ja que moltes d'aquestes persones tornaven a Castelló de la Plana aquest diumenge perquè han de treballar dilluns. Manuela, una altra passatgera que s'ha quedat a terra, assegura que l'aerolínia els ha enganyat. Stoica, que també està a Bucarest, denuncia la mala gestió per part de WizzAir.

També et pot interessar

stats