Un autobús reforça la connexió entre València i Alboraia

Cada dia eixiran des de Port Saplatja onze llançadores entre les 7 i les 18 hores.

En les pròximes setmanes es posarà en marxa una nova línia d'autobús per a millorar la connectivitat entre València i Port Saplatja
En les pròximes setmanes es posarà en marxa una nova línia d'autobús per a millorar la connectivitat entre València i Port Saplatja / Ajuntament d'Alboraia

En les pròximes setmanes es posarà en marxa una nova línia d'autobús per a millorar la connectivitat entre Alboraia i la ciutat de València, que arribarà fins a Port Saplatja.

Aquesta iniciativa respon a una aposta de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat per un model sostenible que passa per “l'enfortiment de la xarxa pública i apropar els diferents punts de la geografia de la Comunitat Valenciana”, ha explicat el conseller de Mobilitat, Arcadi España.

Aquesta és una reivindicació històrica “que hem fet des de fa molts anys”, ha explicat l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría. Així, ha dit que “anar des de Port Saplatja fins a València de manera directa era una petició que feien els veïns i veïnes i des de l'Ajuntament li hem donat suport sempre”.

Servei des de les set del matí

La llançadora realitzarà onze viatges d'anada i onze més de tornada els dies laborables entre les 7 hores i les 18 hores des de Port Saplatja; i entre les 7:30 hores i les 18:30 hores des de València.

Aquest autobús complementa l'actual línia 112 procedent del Puig i que connecta també Port Saplatja amb València, de manera que també es millora l’oferta.

Per a utilitzar el servei estan disponibles tots els títols de l'Autoritat de Transport Metropolità de València (ATMV) així com el futur Bono10, que tindrà un cost de 10,40 euros (1,04 euros/viatge), amb una reducció del bitllet senzill (1,45 euros) del 30%.

També et pot interessar