Un autobús queda encastat en un pont de Silla

La notícia ha corregut com la pólvora per les xarxes socials i darrere de tot pareix que hi ha un error humà per una confusió en la ruta

A la Ventura | S'encasta un autobús a Silla

Paren atenció a una imatge que ja corre com la pólvora per les xarxes socials. Un autobús va quedar encastat en un pont de Silla cap a les huit de la vesprada d'aquest dilluns. La part bona és que en aquest moment no duia passatgers.

Darrere de tot pareix que hi ha un error humà, una confusió en la ruta. El conductor, que anava a soles després del servei, es va equivocar de camí i va quedar atrapat al pas inferior.

Els treballadors de l'empresa denuncien les llargues jornades de treball que han de suportar i asseguren que el xòfer duia tretze hores de ruta. À Punt s'ha posat en contacte amb l'empresa, que nega aquestes afirmacions.

Justament dalt hi ha una terrassa i hi va haver expectació en les maniobres de rescat. Els testimonis no hi donaven crèdit. El veïnat de Silla assegura que altres tipus de vehicles ja s'han quedat encastats davall del pont. Això sí, mai hi havien vist un autobús.

També et pot interessar

stats