Un autobús de línia s'incendia a l'AP-7 a l'altura de Benissa

L'AP-7 s'ha reobert dues hores després que un accident haja obligat a tancar els dos carrils en direcció a València.

Un autobús de línia s\'incendia a l\'AP-7 a l\'altura de Benissa
06 d'abril 2018 - 19:30

 L'AP-7 s'ha reobert dues hores després que un accident haja obligat a tancar els dos carrils en direcció a València. Els fets s'han produït a les 12.30 de hui, quan un autobús de passatgers que cobria la línia Alacant-València s'ha incendiat al km 630, al terme municipal de Benissa, a la Marina Alta. El conductor ha tingut temps d'eixir del vehicle pel seu propi peu i alertar els serveis d'emergència. 

En els treballs d'extinció han participat quatre dotacions de bombers, una del parc de Benissa i tres de Benidorm, a més d'una unitat del Seprona. L'incendi ha causat una columna de fum blanc i dens, la qual cosa ha obligat a tallar el trànsit.

Una dotació de bombers de Benissa ha retirat el vehicle. S'investigaran les causes de l'incendi, però de moment tot apunta a un problema mecànic. 

El Consorci de Bombers d'Alacant recorda als conductors com han d'actuar en cas que detecten que el seu vehicle s'incendia. El primer i més important és eixir-ne i apartar-se a una distància prudencial. En cap cas s'ha d'obrir el capó per a mirar què passa, perquè l'oxigen avivarà les flames. 

També et pot interessar

stats