Un alumne valencià obté una beca per a ser entrenat en la NASA

Gerard Mendoza, de quart de l’ESO, és dels huit joves del món que es formaran com a astronautes.

L’alumne del complex educatiu Mas Camarena Gerard Mendoza (centre), de quart de secundària
L’alumne del complex educatiu Mas Camarena Gerard Mendoza (centre), de quart de secundària

L’alumne del complex educatiu Mas Camarena Gerard Mendoza, de quart de l’ESO, ha aconseguit una de les huit beques atorgades per l’ambaixada dels EUA a Espanya per a participar aquest estiu en el programa de formació i entrenament de l’Advanced Space Academy de la NASA a Alabama.

La NASA va convocar, amb motiu de la celebració del cinquanté aniversari de l’arribada de l’ésser humà a la Lluna, un concurs nacional per a seleccionar huit joves que seran entrenats com a astronautes per l’entitat estatunidenca, segons informen des del centre educatiu situat en la localitat valenciana de Bétera.

Gerard Mendoza, que té gran interés sobre l’exploració espacial, l’astronomia, l’enginyeria aeroespacial i l’astrofísica, no va dubtar a presentar-se i ha superat totes les proves per a viure aquesta experiència espacial.

“M’agraden molt les coses relacionades amb el sector espacial, ja que és un dels camps que ens uneixen a tots, on es deixa de costat el concepte de nacions individuals, i es fomenta molt la cooperació internacional”, ha afirmat el jove. 

També et pot interessar