Un alumne de la UCV rep el premi al millor treball en el Congrés Nacional d’Estudiants de Medicina

Al congrés han assistit més de 600 alumnes de diferents universitats espanyoles, europees i sud-americanes.

Gonzalo Mariscal Ruiz-Rico, guanyador del premi al millor treball del Congrés Nacional d’Estudiants de Medicina
Gonzalo Mariscal Ruiz-Rico, guanyador del premi al millor treball del Congrés Nacional d’Estudiants de Medicina / Europa Press

L’estudiant de cinqué curs de Medicina de la Universitat Catòlica de València (UCV), Gonzalo Mariscal Ruiz-Rico, ha guanyat el premi al millor treball extern en el XXXVI Congrés Nacional d’Estudiants de Medicina (CNEM), celebrat a Alacant i organitzat per la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx.

600 alumnes de diferents universitats espanyoles, europees i sud-americanes han participat amb les seues propostes. El Congrés posa a prova la capacitat de recerca bàsica i clínica dels estudiants, segons ha explicat la UCV.

Gonzalo Mariscal ha aconseguit el premi al millor treball d’una universitat diferent de la UMH d’Elx amb un estudi titulat Anomalies medul·lars associades a escoliosi congènita: un estudi retrospectiu de 223 pacients. L’estudiant ha realitzat el treball durant les seues pràctiques extracurriculars a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

En el treball premiat, Mariscal destaca que un 15% de les escoliosis congènites (curvatura anormal de l’espina dorsal) estan relacionades amb anomalies medul·lars. 

També et pot interessar

stats