Un agent de la Policia Nacional evita una agressió masclista

Fins ara, aquest mes de juliol, sis dones han mort a mans de les seues parelles o exparelles.

Un agent de la Policia Nacional evita una agressió masclista
Un agent de la Policia Nacional evita una agressió masclista

Un policia nacional que es trobava fora de servei ha evitat que un home agredira la seua parella amb una escopeta a Picassent. Segons han informat fonts policials, l'agent va escoltar la dona cridant al portal d'un edifici i va vore com forcejaven amb una escopeta. 

Segons les mateixes fonts, l'home i la dona eren parella i ell va amenaçar de matar-la amb l'escopeta que portava. L'home ha sigut detingut per un presumpte delicte de maltractaments en l'àmbit familiar.

El mes passat van assassinar la víctima número 1.000 des que hi ha registres de violència de gènere, i des d'aquest moment hem assistit a una escalada de crims masclistes. Fins ara, aquest mes de juliol, sis dones han mort a mans de les seues parelles o exparelles a Còrdova, Burgos, Elx, Màlaga, ahir a Lugo i, l'últim, el cas de hui a Calp. A aquestes dades s'han d'afegir els tres intents d'assassinats masclistes que s'han registrat a la Comunitat Valenciana: al Perellonet, a Dénia i hui mateix a Picassent. 

El 016 és el telèfon d’atenció a les víctimes de violència masclista. Ofereix atenció gratuïta les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any. Proporciona informació a les dones víctimes de violència de gènere i al seu entorn sobre què fer en cas de maltractament. La telefonada no apareix reflectida en la factura. Sí que queda registrada en el telèfon, però es pot eliminar des del mateix dispositiu. El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat també posa a disposició de les víctimes a l’adreça electrònica: 016-online@msssi.es

També et pot interessar

stats