Un adolescent mor en un accident al costat de les vies del tren a Orpesa

La investigació apunta que el jove va pujar cap a les 3 de la matinada a una subestació elèctrica que hi ha a la vora i va caure prop de les vies del tren

Estació d'Oropesa
Estació d'Orpesa / Shutterstock

Un adolescent de 17 anys ha mort esta matinada en el que tot apunta que s'ha tractat d'un fatal accident ocorregut cap a les 3 de la matinada. La investigació explica que el jove va pujar a una subestació elèctrica pròxima a l'estació i va caure prop de les vies del tren, segons detallen fonts de l'Ajuntament. Allí van assistir a socórrer-lo la Policia Local, Adif i els serveis d'emergències, sense que pogueren fer res per salvar-li la vida.

En rebre l’avís, el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU) ha informat que van mobilitzar una unitat del SAMU, l'equip mèdic del qual va fer la reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques de suport vital avançat, però no va haver-hi resposta.

El jove tenia este divendres la graduació, que el centre educatiu on estudiava ha suspés. D'altra banda, l'Ajuntament ha publicat un missatge de condol a les xarxes socials en què lamenta la mort del jove. El consistori ha decretat un dia de dol per esta mort.

També et pot interessar

stats