Un jove mata un adolescent de setze anys d'una punyalada a Burjassot

La víctima va rebre una ganivetada al cor en el transcurs d'una baralla

Un precinte policial indica el lloc de l'agressió
Un precinte policial indica el lloc de l'agressió / À Punt NTC

Un adolescent de setze anys ha mort aquest diumenge a Burjassot (Horta) després de rebre almenys una punyalada en el transcurs d'una baralla amb un altre jove, que ha fugit i que està en parador desconegut. L'agressió es va produir vora les 18:30 hores en els voltants del parc de la Granja. Segons la primera observació forense, la víctima va rebre una ganivetada al cor.

Testimonis de la baralla van alertar el 112. Una patrulla d'agents de la Policia Local de Burjassot va arribar als pocs minuts al lloc dels fets i van iniciar les maniobres de reanimació de la víctima, que estava en parada cardiorespiratòria. Un equip sanitari d'una ambulància del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) va prendre el relleu minuts després, sense èxit, i va certificar la mort del xic vora les 19:30 hores.

La Policia Local ha localitzat l'arma homicida, una navalla de grans dimensions, dins d'una paperera. També s'ha recuperat el seu telèfon mòbil, que l'agressor va perdre durant la fugida i que està prou deteriorat, després que un dels testimonis el destrossara d'una patada en una arrancada d'ira, segons informa el diari Levante.

També et pot interessar

stats