Un adolescent de catorze anys mor a Getafe després d'ingerir una beguda energètica amb dos grams de droga tusi

La Policia Nacional investiga els fets com a homicidi, ja que tot fa pensar que el menor hauria consumit la droga sense saber-ho perquè li van adulterar la beguda

Imatge d'arxiu d'una ambulància dels serveis d'emergències de la Comunitat de Madrid
Imatge d'arxiu d'una ambulància dels serveis d'emergències de la Comunitat de Madrid / Emergències 112 Comunitat de Madrid

Un jove de catorze anys ha mort per intoxicació a la localitat madrilenya de Getafe després d'ingerir un pot de beguda energètica que tot fa pensar que contenia dos grams de la coneguda com a tusi o cocaïna rosa, una barreja de substàncies com ara la ketamina o l'èxtasi, segons han informat fonts de l'entorn de la víctima, policials i d'Emergències Comunitat de Madrid.

Els pares del mort ja han interposat una denúncia davant la Policia Nacional, que investiga els fets com un possible delicte d'homicidi. El xiquet va ser enterrat aquest diumenge i l'assumpte es posarà en mans del fiscal de menors.

Els fets es van produir al voltant de les onze de la nit de divendres, als voltants d'una estació de metro, on el xic i dos amics van quedar amb altres joves que havien conegut per Instagram. Pel que sembla, aquests xavals li haurien tirat dos grams de tusi en un pot sense que el menor i els amics se n'adonaren.

Després d'això, els desconeguts van fugir i van penjar un vídeo en les xarxes socials comptant la seua "gesta" i mofant-se del menor, segons el relat de les fonts consultades. El vídeo ja ha sigut esborrat. Al cap de pocs minuts, el xic va caure a terra i va patir una intoxicació mortal per la ingesta de la referida droga letal. Al lloc van acudir sanitaris i agents de la Policia Nacional, que van avisar els pares del succés.

Fonts dels serveis d’emergències madrilenys han confirmat que l’equip sanitari va atendre un xiquet de catorze anys que va patir una parada cardiorespiratòria, sense que el pogueren reanimar. Els efectius van confirmar la defunció.

També et pot interessar

stats