Un accident amb tres cotxes implicats provoca retenció de dos quilòmetres a la V-21 en direcció a València

Poques hores abans, un altre sinistre amb dos vehicles afectats ha provocat també llargues cues a l'entrada a València

Retencions a l'A-7 de València, esta vesprada
Retencions a l'A-7 de València, esta vesprada / DGT

La jornada de hui ha estat marcada per xocs amb diversos vehicles implicats a les carreteres valencianes. Un d'ells ha tingut lloc este divendres a la vesprada, al voltant de les 17:35 hores, quan tres vehicles han col·lidit a la carretera V-21, a l'altura del terme de Massamagrell (Horta Nord). Això ha provocat una retenció de prop de dos quilòmetres en direcció a la ciutat de València. Segons fonts de la Direcció General de Trànsit (DGT), només hi ha hagut danys materials.

Poc abans, cap a les 15:40 hores, s'ha produït un altre accident amb altres dos vehicles implicats al quilòmetre 11.500 de la carretera V-21, que ha obligat a tancar durant més d'una hora el carril esquerre i el central.

El carril esquerre és el Bus-VAO, és a dir, normalment només hi poden circular cotxes amb més d'un ocupant, incloent-hi el conductor, les motos, les furgonetes i alguns vehicles mixtos adaptables. El fet que s'hagen tancat dos carrils en una zona de tant de trànsit ha provocat també una retenció de vora dos quilòmetres, segons ha aclarit la DGT.

A més, a l'A-7 en direcció a Castelló, un altre accident amb cotxes implicats per un xoc per darrere ha provocat retencions intermitents en els dos sentits a l'altura de Museros (Horta Nord).

També et pot interessar

stats