Un accident del tramvia en l'estació de Sant Adrià del Besòs deixa quatre ferits

El comboi no ha frenat i ha xocat amb el final de la via de l'estació d'aquesta localitat de Barcelona.

L'accident s'ha produït quan el tramvia no ha frenat i ha xocat amb el final de la via de l'estació
L'accident s'ha produït quan el tramvia no ha frenat i ha xocat amb el final de la via de l'estació / Enric Fontcuberta (Efe)

Un accident en la estació de Sant Adrià del Besòs, a Barcelona, de la línia T4 del Trambesòs, ha deixat quatre persones ferides com a conseqüència del xoc amb el final de la línia.

L'accident s'ha produït quan el tramvia no ha frenat i ha xocat amb el final de la via de l'estació. La conductora del comboi, que hi ha quedat atrapada com a conseqüència de la col·lisió, ja ha sigut alliberada i ha sigut traslladada amb ambulància. Hi ha tres persones més amb ferides lleus.

La conductora del tramvia ha ingressat en estat greu a l'Hospital de la Vall d'Hebron. Es troba estable, encara que presenta fractures en les extremitats inferiors, un traumatisme facial i un traumatisme toràcic.

L'empresa investiga les causes de l'accident i els motius pels quals el comboi no ha frenat quan ha arribat al final de la línia T4, i, de moment, no es descarten errors mecànics ni humans, segons ha indicat un portaveu de Tram Barcelona.

Fins al lloc dels fets s'han traslladat cinc dotacions dels bombers, juntament amb altres equips d'emergència, sanitaris i la Policia Local, mentre que la catenària roman tancada.

Tram ha informat que el servei s'ha suspés entre les parades de l'estació de Sant Adrià i Maresme de la línia T4, i tampoc hi ha servei en la línia T6. 

També et pot interessar

stats