Un accident provoca retencions de huit quilòmetres fins a l'entrada de València

Una dona de 85 anys ha mort i un home de 24 ha resultat ferit en col·lisionar un cotxe i una moto a Gata de Gorgos. També hi ha un ferit greu després de xocar el seu vehicle contra un arbre a Biar

Retencions per un accident en l'A7 a l'altura de Godella
Retencions per un accident en l'A-7 a l'altura de Godella / DGT

Un accident en l'encreuament entre l'AP-7 i la CV-35 està ocasionant una congestió de huit quilòmetres amb cues que arriben fins a l'entrada de València, segons informa trànsit de la ciutat de València.

A l'A-7 a Godella també hi ha cinc quilòmetres de retenció i dos quilòmetres més en aquesta mateixa via a Massarrojos.

A la V-31 hi ha cues de tres quilòmetres d'entrada a València des de Sedaví i tres més a la V-21 a Meliana. També hi ha les retencions habituals de dos a tres quilòmetres a Paterna, Mislata, Quart de Poblet, Xirivella.

A Alacant, a la circumval·lació A70 hi ha també 1,5 quilòmetres de retenció en ambdós sentits.

Ferit greu un conductor després de xocar contra un arbre a Biar

Un home de 35 anys ha resultat ferit greu després de xocar el seu cotxe contra un arbre a les quatre de la matinada d'aquest dimarts a Biar.

L'home ha patit un traumatisme cranioencefàlic a conseqüència de l'impacte i ha sigut traslladat a l'Hospital General d'Elda en una ambulància de suport vital avançat.

Mor una dona de 85 anys en un accident a Gata de Gorgos

És el segon accident de trànsit greu en poques hores. Una dona de 85 anys ha mort i un home ha resultat ferit en col·lidir un cotxe i una moto a Gata de Gorgos.

L'accident ha tingut lloc aquest dilluns, al voltant de les 20:50 hores, a la carretera N-332, a l'altura del quilòmetre 191, a Gata de Gorgos.

L'home de 24 anys, que presentava politraumatisme, ha sigut traslladat a l'Hospital Marina Alta de Dénia en l'ambulància del SAMU.

També et pot interessar

stats