Un accident a la Nacional 340, al terme de Benicàssim, obliga a tallar la carretera

Una persona ferida greu i diverses persones atrapades és el resultat d'un accident ocorregut aquesta vesprada a Benicàssim i que ha obligat a tallar la carretera nacional.

L'accident ha obligat la Guàrdia Civil a tallar el trànsit en aquest punt de la Nacional 340, entre Benicàssim i Castelló
L'accident ha obligat la Guàrdia Civil a tallar el trànsit en aquest punt de la Nacional 340, entre Benicàssim i Castelló / Consorci Provincial de Bombers de Castelló

Una persona ha resultat ferida greu i diverses atrapades en un accident de trànsit ocorregut cap a les 18:00 h a la Nacional 340, a l'eixida de Benicàssim en direcció a València. En el sinistre s'han vist implicats cinc vehicles, alguns han quedat pràcticament destrossats.

L'accident ha obligat la Guàrdia Civil a tallar el trànsit en aquest punt de la Nacional 340, entre Benicàssim i Castelló, cosa que ha provocat cues quilomètriques.

Al lloc del sinistre han acudit una unitat del SAMU, diverses dotacions de bombers de la Plana Alta, la Guàrdia civil i la Policia Local de Benicàssim. Els bombers han hagut d'excarcerar diverses persones que s'havien quedat atrapades als cotxes. 

També et pot interessar

stats