Un accident d'autobús a Avilés causa almenys cinc morts

L'impacte ha provocat també més d'una vintena de ferits, entre ells el conductor, que han sigut traslladats a hospitals d'Avilés i Oviedo.

L'autobús d'Alsa cobria la línia Cudillero-Avilés-Gijón quan s'ha encastat contra una columna de formigó
L'autobús d'Alsa cobria la línia Cudillero-Avilés-Gijón quan s'ha encastat contra una columna de formigó

Almenys cinc persones han mort i més d'una vintena han resultat ferides, quatre d'elles greus —entre elles el conductor de l'autobús—, en col·lidir un autobús de línia de la companyia Alsa contra un pilar de ciment d'un viaducte en obres a la carretera de circumval·lació d'Avilés. L'autobús d'Alsa cobria la línia Cudillero-Avilés-Gijón quan es va encastar contra una columna de formigó per causes que es desconeixen.

 

Els ferits més greus han sigut traslladats en helicòpter fins a l'Hospital Central d'Astúries, a Oviedo, i uns altres en diverses ambulàncies fins a l'hospital San Agustín d'Avilés.

La part frontal de l'autobús ha quedat totalment encastada en la pilastra de ciment contra la qual ha xocat cap a les 13:40 h. Després de la col·lisió, l'accés per la variant d'Avilés ha quedat tallat al trànsit.

Fins al punt de l'accident s'han desplaçat nombrosos efectius de bombers d'Astúries per a excarcerar els ferits i els morts en la col·lisió. Agents de la Guàrdia Civil, la Policia Nacional i la Policia Local també han acudit al punt de l'accident, juntament amb una desena d'ambulàncies i personal sanitari.

També et pot interessar

stats