Reoberta totalment l’A-3 després de nou hores tallada per l'accident entre dos camions

Més de 3.000 litres de combustible han quedat sobre la calçada

Imatges dels bombers en el lloc de l'accident / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
13 de juliol 2022 - 12:00 Actualitzat: 13 de juliol 2022 - 19:13

Un accident entre dos camions en l'autovia A-3 i el vessament de gasoil d’un dels vehicles ha obligat a tallar els dos sentits d’aquesta via cap a les 11:00 hores d'aquest dimecres. La Guàrdia Civil ha desviat el trànsit per a la carretera Nacional 3, a l'alçada de Setaigües, mentre que els bombers tracten de pal·liar els gasos que emeten els més de 3.000 litres de combustible que s’han abocat al voral.

Després de vora set hores, el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat ha informat que s'ha restablit la circulació en sentit València. Dues hores després, ha informat que s'ha obert en sentit Madrid.

Fonts del Centre de Coordinació d’Emergències han concretat que l’accident s’ha produït al quilòmetre 306 en direcció a Madrid, a l’altura de Setaigües. Les mateixes fonts han confirmat que sols hi ha un ferit lleu i que els bombers estan cobrint amb escuma el vessament per a evitar els gasos que es desprenen del combustible.

Els efectius del Consorci de Bombers de València intenten abocar el contingut que queda a la cisterna a un altre vehicle, abans de retirar els camions de l’autovia. 

L'accident ha provocat cues de fins a sis i set quilòmetres en aquesta via.

També et pot interessar

stats