Un 40% dels estudiants de Castelló pateix problemes de son

La Universitat Jaume I celebra unes jornades de conscienciació sobre la importància de la son

Classes a la Universitat per a no perdre la son
Classes a la Universitat per a no perdre la son

Un estudi elaborat per la Universitat Jaume I de Castelló l’any passat va detectar els problemes amb el son de gran part dels seus estudiants. 

“En èpoques d’exàmens, de canvis meteorològics, precaucions per les eixides professionals o quan s’està començant a la Universitat, entre un 40 i un 50% dels alumnes reconeixen tindre problemes esporàdics per a agafar el son”, assegura Cristina Giménez, coordinadora UJI Hàbitat Saludable. 

Enguany, coincidint amb el Dia Internacional del son, el Campus de Castelló celebra tallers i taules de conscienciació, així com classes de ioga i altres activitats relacionades amb el control de l’estrés.

Classes focalitzades de forma emocional per reconéixer els problemes i ensenyar a combatre’ls. “Una de les errades més importants quan se’ns altera el ritme de la son és agafar tauletes i mòbils, unes eines que ens alteren més i ens perjudiquen a l’hora de dormir”, adverteix Marta Garcia, monitora d’un curs per a combatre l’estrés i l’insomni.

Es tracten de cursos reduïts per a afavorir l’aprenentatge i consolidar noves habilitats, amb dinàmiques participatives per a conscienciar que un bon son és una eina més per a triomfar als estudis. 

També et pot interessar

stats