La UME intervé a Soria en el rescat de 600 conductors atrapats per la intensa nevada

L'objectiu és rescatar els conductors, donada la previsió de fred que manté la província en nivell roig per temperatures que poden arribar als 14 graus sota zero

Camions i cotxes queden encallats entre Guijuelo i Béjar (Salamanca) per temporal de neu
Camions i cotxes atrapats entre Guijuelo i Béjar (Salamanca) pel temporal de neu / J.M.García (EFE)

La Unitat Militar d'Emergències (UME) de Saragossa ha mobilitzat aquest divendres de vesprada efectius per a col·laborar amb els serveis d'emergència desplegats a la província de Sòria en les labors de rescat d'uns 600 conductors que han quedat atrapats a l'interior dels vehicles a conseqüència de les intenses nevades.

En concret, s'ha sol·licitat la intervenció de l'UME per al tram de la carretera N-122 que connecta Sòria amb Ágreda, entre els punts quilomètrics 115 al 148. L'objectiu era rescatar els conductors com més prompte millor, donada la previsió de baixada de temperatures que mantenen la província de Sòria en nivell roig i que podria arribar als 14 graus sota zero.

L'UME ha desplegat un nombrós efectiu assistit per un important nombre de mitjans materials, des de vehicles tot terreny, eslingues i pales, entre altres. Afortunadament, cap a les 22:30 hores els vehicles han pogut reprendre la marxa després que es netejaren les carreteres.

També et pot interessar

stats