Els últims turistes aprofiten al màxim l’estiu amb les vacances de setembre

Sense tanta calor ni tantes aglomeracions, ara els visitants sobretot són britànics

El turisme de setembre atrau més turista estranger, sense tantes aglomeracions i temperatures suaus / À Punt NTC

Setembre comença amb molt bones perspectives turístiques a la Comunitat Valenciana. El sector preveu una ocupació hotelera de vora el 90% durant aquest mes. Sense tanta calor ni tantes aglomeracions, cada vegada són més els que trien aquest mes per a fer vacances. 

Això sí, el turisme nacional baixa, perquè comencen les classes, però puja el turisme internacional. Sobretot hi ha britànics, que omplin platges i hotels. Jorge Lepe, director de l’Hotel Cimbel, ha explicat que ja han començat a arribar més visitants britànics i de Bèlgica. 

Jose Mancebo, director del Patronat Costa Blanca, ha celebrat les dades, “molt importants tenint en compte que comença l’escola i que el visitant nacional, lògicament, ja no en té tanta disponibilitat”. En el mateix sentit s’ha pronunciat la secretària d’Hosbec, Maite García, que ha explicat que el turisme anglés baixa molt més en els mesos de més calor. “A partir de setembre es reprén”, ha assegurat. 

Un dels factors a favor són els preus més econòmics que en temporada alta, a més de les temperatures suaus. Una circumstància que també pot trencar els plans de platja dels nous turistes. Precisament l’oratge canvia aquest cap de setmana, entre núvols i clars, amb l’amenaça d'una DANA en l’horitzó. 

També et pot interessar

stats