Últim dia per a apuntar-se al programa de turisme termal de l'Imserso

Esta és l'última oportunitat d'enguany per a gaudir d'algun dels noranta balnearis que hi participen

Un grup de pensionistes gaudeix d'un bany termal al balneari de Cofrents, en una imatge d'arxiu
Un grup de pensionistes gaudeix d'un bany termal al balneari de Cofrents, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

Este dimecres, 15 de maig, acaba el segon i últim torn per a apuntar-se al programa de termalisme de l'Imserso, que va començar el febrer i enguany inclou un total de 192.000 places en diversos centres balnearis de tot Espanya. La Comunitat Valenciana és la quarta que més places ofereix –20.551–, després d'Andalusia, Catalunya i Madrid.

Este segon termini correspon a la fase de viatges entre setembre i desembre i per a estades de deu o onze nits. Els viatges són en pensió completa i en habitació doble, i inclouen teràpies termals bàsiques prescrites pels equips sanitaris dels balnearis. Per això, el tractament complet comença amb el reconeixement mèdic en arribar al balneari i preveu el seguiment durant tota l'estada. A més, també s'inclouen les activitats d'esbarjo que els centres puguen oferir i una pòlissa d'assegurança.

L'Imserso contribueix a finançar el cost de les places amb una aportació mitjana de 182,86 euros, depenent del tipus de torn i del moment del calendari. Els participants podran gaudir de més de noranta balnearis repartits per gran part d'Espanya, amb preus de 212 a 491 euros. Les persones beneficiàries i, si és el cas, les acompanyants, hauran de cobrir personalment les despeses del desplaçament d'anada i tornada fins al centre termal.

També et pot interessar

stats